Expedieri si Returnari

Toate taxele de livrare cad in sarcina cumparatorului si vor fi achitate in momentul primirii produsului(lor).

Cost transport: 25 ron Curierat Rapid. – pentru a nu exista confuzii costurile de transport se adauga in momentul efectuarii comenzii.

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei.

Expedierea produselor se face in fiecare zi lucratoare pana la ora 14:00. Comenzile plasate dupa ora 14:00, vor fi expediate a doua zi.

Termen de livrare: 24h-48h (se livreaza doar in zilele lucratoare).

In cazul in care coletele primite au ambalajul deteriorat sau sunt desigilate, despachetate va rugam sa refuzati pachetul.

Conditii de Returnare: Produsele pot fi returnate intr-un interval de 10 zile lucratoare de la data intrarii in posesie fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”

– exista lipsa de satisfactie fata de produs (in caz ca aveti indoiala in privinta originalitatii produselor). Produsul returnat trebuie sa contina ambalajele originale si sa nu aiba semne vizibile de folosinta. Rambursarea fondurilor se face in 30 zile de la primirea returului, prin aceeasi metoda folosita la plata (mandat postal pentru plata la livrare sau rambursare pe card pentru plata prin card).

Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport. Va multumim ca ati ales Chilipirul.ro !